PackNet Cloud Core Software

Een intelligente, aanpasbare oplossing die data van verpakkingen stroomlijnt en foutgevoelige processen vermindert.
Ontdek hier meer
Gebruiksgemak Productinformatie wordt binnen enkele minuten bijgewerkt
Integratie Werkt naadloos met PackNet Cloud
Nauwkeurigheid Productgegevens waarop je kunt vertrouwen

Wat is PackNet Cloud Core?

PackNet Cloud Core is een intelligente online softwareoplossing die helpt bij de productie van op maat gemaakte verpakkingen, verpakkingsmachines en -apparatuur aanstuurt en inzicht geeft in doosproductie en processen. PackNet Cloud Core maakt processtroom optimalisatie mogelijk en kan worden geïntegreerd met je huidige Warehouse Management-systeem. Met onze softwareoplossing profiteer je van de volgende voordelen:

  • Beheer, volg en analyseer de prestaties van omgevingen met één of meerdere machines. Met PackNet Cloud Core krijg je realtime zicht op het verpakkingsproces en kun je de productiviteit, kwaliteit en efficiëntie optimaliseren.
  • Stel prioriteiten in en stem de doosproductie af op de vraag. Met PackNet Cloud Core kun je doosformaten en aantallen dynamisch aanpassen aan bestellingsgegevens. PackNet Cloud Core kan ook met gemak complexe workflows en seriematig verpakken aan.
  • Optimaliseer voor zowel eenmalige als seriematige productie en veeleisende workflows. PackNet Cloud Core kan verschillende soorten producten en verpakkingsmaterialen flexibel en nauwkeurig verwerken.
  • Verbeter het rendement van golfkarton verbruik. PackNet Cloud Core berekent de perfecte doosvorm en -afmetingen voor elk product, waardoor je verspilling minimaliseert en het gebruik van ruimte maximaliseert. PackNet Cloud Core kan ook op aanvraag dozen op maat maken met behulp van geavanceerde technologie.
  • Ontwikkel een verpakkingsomgeving die meegroeit met de organisatie. PackNet Cloud Core past zich moeiteloos aan de veranderende behoeften en wensen aan. Nieuwe producten, nieuwe machines, nieuwe workflows en nieuwe markten zijn eenvoudig te implementeren in onze cloudsoftware.

Waarom zou je PackNet Cloud Core gebruiken?

Onze softwareoplossingen helpen je om gegevensstromen te automatiseren, foutgevoelige processen te verminderen, moeiteloos de juiste doos te kiezen, machinegroepen te beheren met verpakkingssoftware en het proces voor elk magazijn aan te passen. In één oogopslag:

  • Maatwerk voor elk magazijn: PackNet-software is flexibel en schaalbaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Je kunt extra modules toevoegen aan het Packsize Software Platform, zoals PackNet Cube, PackNet Dim of PackNet Report. Deze applicaties zorgen samen voor de beste On Demand Packaging-oplossing voor jouw magazijn.
  • Beheer machinegroepen met verpakkingssoftware: PackNet-software helpt ook bij het bepalen van prioriteiten tijdens de doosproductie en het versturen van bestellingen naar Packsize-machines.Op deze manier kun je ervoor zorgen dat pakketten het juiste soort doosmodel hebben met de juiste z-Fold® en op de juiste plek binnenkomen.Ook kun je de prestaties en status van machines volgen vanaf een centraal dashboard.
  • PackNet Cloud Core integreert naadloos met je Warehouse Management-systeem (WMS) en registreert automatisch de afmetingen van elk te verzenden artikel. Dat scheelt handmatige gegevensinvoer en menselijke fouten die kunnen leiden tot verspilling van tijd en materiaal.

PackNet Cloud Core is meer dan alleen software. Met deze slimme oplossingen kun je de efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid van verpakkingen verbeteren. In combinatie met PackNet Cube, PackNet Dim en PackNet Report heb je een krachtige zakelijke oplossing die volledige controle en inzicht in slimme verpakkingsprocessen geeft.

Hoe koop ik PackNet Cloud Core?

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en boek een demo. We laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze geavanceerde cartonization software in de PackNet Cloud.