Een slimmere manier om te verpakken

Packsize helpt bedrijven overmatige verpakking te vermijden. Zo kunnen we de negatieve impact op het milieu beperken en kosten besparen om je bedrijf ten goede te komen.
Neem Contact Met Ons Op
Word onderdeel van Packsize, de werkgever van de toekomst!

Over ons

We Fit What your World Needs

Packsize brengt een revolutie teweeg in de verpakkingsindustrie, dankzij onze geavanceerde oplossingen en onvermoeibare inzet voor het milieu. Als wereldleider op het gebied van verpakkingsautomatisering helpen we bedrijven hun verpakkingsprocessen te optimaliseren, verspilling tegen te gaan en duurzamer te werken.

Bij Packsize staat duurzaamheid centraal bij alles wat we doen. We hebben een passie voor milieubescherming, en willen bedrijven helpen milieuvriendelijker te werken. Streef samen met ons naar een groenere toekomst en ontdek de nieuwste trends, innovaties en beste praktijken op het gebied van duurzame verpakkingen.

Packsize: Verpakkingsautomatisering voor een duurzame toekomst 📦💚.

Aan de slag

Alles draait om het 'waarom'

Overtollige verpakking is slecht voor het milieu. Met on-demand packaging kunnen onze klanten hun ecologische voetafdruk verkleinen. Voor op maat gemaakte dozen is significant minder ruimte en minder materiaal nodig. Dit bespaart ook afhandelings- en logistieke kosten, omdat de verpakkingen kleiner zijn. Ook het gebruik van milieubelastend vulmateriaal wordt zo drastisch verminderd.

We sturen onze activiteiten in Noord-Amerika vanuit ons hoofdkantoor in Salt Lake City in de Amerikaanse staat Utah, en onze Europese activiteiten vanuit ons hoofdkantoor in het Duitse Herford. Onze productie bevindt zich in het Zweedse Enköping. Je kunt je directe contactpersoon vinden op onze contactpagina. Wij kijken uit naar je telefoontje.

Neem Contact Met Ons Op
Word onderdeel van Packsize, de werkgever van de toekomst!

De beste optie voor jouw bedrijf

Packsize steunt op een internationale organisatie van deskundige ingenieurs en technici, en is meer dan alleen een product- en serviceprovider. Wij zijn een echte partner. Laten we samenwerken met één doel: Smart Packaging For A Healthy Planet®.

Een afbeelding van gezonde bomen in een bos

Duurzaamheid

Packsize heeft een missie: Smart Packaging For A Healthy Planet®

Lees meer →
Een afbeelding van Packsize-oprichter Hanko Kiessner en medewerkers

Carrières

Wij zijn een snelgroeiend technologiebedrijf in de verpakkingsindustrie dat elke doos kleiner maakt. Kom ook werken bij Packsize: werkgever van de toekomst!

Lees meer →
Packsize-team op een Europese beurs.

Evenementen

Packsize is elk jaar aanwezig op vele vakbeurzen. Kijk of er bij jou in de buurt ook een is.

Lees meer →

Verbeter je verpakkingsproces met de verpakkingsoplossingen van Packsize

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke analyse van uw verzendproces.