PackNet Cloud Platform

Een betrouwbaar, cloudgebaseerd softwareplatform voor On Demand Packaging®-oplossingen.
Ontdek hier meer
Gebruiksgemak Productinformatie wordt binnen enkele minuten bijgewerkt
Integratie Werkt naadloos met PackNet Cloud
Nauwkeurigheid Productgegevens waarop je kunt vertrouwen

Automatiseer gegevensstromen en verminder foutgevoelige processen

Reken af met giswerk bij het kiezen van een doos. De verpakkingssoftware berekent automatisch de beste soort doos en verpakking voor elk pakket dankzij automatische afmetingen en WMS-integratie.

Machinegroepen beheren met verpakkingssoftware

Bepaal prioriteiten tijdens de productie van dozen en het versturen van bestellingen om ervoor te zorgen dat pakketten het juiste soort doosmodel hebben met de juiste z-Fold® en op de juiste plek ingevoerd worden.

Op maat voor elk magazijn

Dankzij de mogelijkheid om extra modules toe te voegen aan het PackNet Cloud Platform, werken alle applicaties naadloos samen om de beste On Demand Packaging-oplossing te bieden.

Meer functionaliteit en rapporten met PackNet®-softwaremodules

PackNet Cloud Core is een intelligente online softwareoplossing die helpt bij de productie van op maat gemaakte verpakkingen, verpakkingsmachines en -apparatuur aanstuurt en inzicht geeft in doosproductie en processen.

PackNet Cloud Report is een online rapportageoplossing die de kracht van big data gebruikt om de productieomgeving te visualiseren. Het biedt inzicht in de productie van karton (of dozen), het gebruik van golfkarton, de beschikbaarheid van machines, afvalpercentages en nog veel meer. Het biedt ook eenvoudige toegang tot de ruwe data die deze visualisaties mogelijk maken.

PackNet Cloud Dim is een online dimensioneringsoplossing die geavanceerde web- en opslagconcepten gebruikt om ervoor te zorgen dat jouw SKU-gegevens correct worden weergegeven. Met de dimensioneringssoftware van Packsize kun je eenvoudig de aangepaste velden en eigenschappen van je voorraad bijwerken om de gegevens in je Warehouse Management System (of WMS) te verbeteren.

PackNet Cloud Cube is een online oplossing voor dooscalculaties die geavanceerde algoritmen gebruikt om de afmetingen en het gewicht van elk artikel in een bestelling te analyseren. Vervolgens wordt de kleinst mogelijke doos aan de bestelling gekoppeld. Deze doos kan uit de bestaande voorraad komen of het kan een doos zijn die op maat wordt gemaakt door een Packsize-machine.

Automatiseer je workflow met de verpakkingssoftware van Packsize

Samen maken we een verpakkingsoplossing die bij jou past.