Een verpakkingsrevolutie op het gebied van e-commerce

Verwerk bestellingen snel en efficiënt met e-commerce verpakkingen van Packsize.
Vraag een evaluatie aan

Snel en efficiënt producten verzenden

E-commerce heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Het is daarom belangrijker dan ooit om deze steeds hogere bestelvolumes snel de deur uit te krijgen. Het is alleen maar lastig en tijdrovend om in je voorraden naar het juiste formaat dozen voor je producten te zoeken. Met de On Demand Packaging® -technologie kun je voor elke bestelling en in enkele seconden golfkartonnen dozen op maat maken van precies het juiste formaat. Daarmee versnel je niet alleen het verpakkingsproces voor je e-commerce bestellingen, maar verduurzaam je het proces ook: er wordt namelijk minder materiaal gebruikt en de verpakkingen nemen minder ruimte in vrachtwagens in beslag.

Veilige verpakkingen om schade tijdens transport te voorkomen →

Met Right-Sized Packaging On Demand® maak je e-commerce dozen die het risico op productschade tijdens het transport voorkomen. Door de juiste doosmaat te kiezen, zorg je ervoor dat je producten stevig en veilig op hun plek blijven zitten, terwijl je tegelijkertijd de materiaalkosten verlaagt. Op maat gemaakte dozen verhogen de klanttevredenheid door schade aan producten te voorkomen en de kosten te verlagen, zowel voor jou als voor je klanten.

Verlaag het volumegewicht en dus ook de verzendkosten →

Als je e-commerce verpakkingen te groot zijn, moet je ook voor al deze onnodige extra ruimte en het extra gewicht betalen. Word je eigen fabrikant van golfkartonnen dozen met Right-Sized Packaging On Demand en verlaag je verzendkosten door onnodig extra volume en gewicht te vermijden.

Dring tekorten aan arbeid terug met e-commerce verpakkingen →

Verlaag kosten en verhoog het werkplezier van je personeel met een geautomatiseerd verpakkingssysteem.

Pas het verpakkingsproces aan je producten aan

Omdat alle e-commerce distributiecentra weer anders zijn, passen we de geautomatiseerde verpakkingsoplossing van Packsize aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf aan. Afgebeeld is een 'box-first'-oplossing waarbij een aangepaste golfkartonnen doos in de juiste maat wordt gemaakt voordat het pickingproces begint. We kunnen ook complexere 'box-last'-workflows implementeren, waarbij de doosproductie pas op gang wordt gebracht nadat een unieke ID is ingescand op het moment dat de goederen worden gepickt en/of geconsolideerd. Wij zijn meer dan alleen een producent van verpakkingsmachines. We werken nauw met je samen om een oplossing te vinden die het beste bij jouw locatie past, je verpakkingsprocessen optimaliseert en de beste resultaten oplevert.

Een box-first processtroom in een geautomatiseerde magazijnomgeving.

Dozen op maat met aangepaste e-commerce verpakkingen

Een perfect passende doos voor een e-commerce bestelling met meerdere artikelen.

Vermijd loze ruimte en bespaar geld

Met Right-size Packaging on Demand elimineer je de noodzaak voor het gebruik van verpakkingschips, noppenfolie en ander vulmateriaal om je producten veilig te verzenden. Als je aangepaste e-commerce verpakkingen op maat gebruikt, worden je producten veiliger en efficiënter verpakt. Door overtollig verpakkingsmateriaal en productschade te voorkomen, zorg je voor tevredener klanten die vaker terugkeren.

E-Book

Geautomatiseerde Right-Sized verpakkingsoplossingen voor e-commerce

De vraag naar e-commerce blijft groeien en bedrijven moeten uitzoeken hoe ze zich kunnen aanpassen om aan deze vraag te voldoen. Download onze gratis gids voor de eCommerce-industrie en ontdek hoe een geautomatiseerde verpakkingsoplossing op maat de processtromen kan stroomlijnen en de klanttevredenheid kan vergroten.

Download het E-Book →
Miniatuurafbeelding van het eBook over geautomatiseerde verpakking.

Minder materiaalkosten

Bespaar geld met efficiëntere verpakkingen.

Kleinere ecologische voetafdruk

Produceer minder afval en gebruik alleen recyclebare materialen.

Hogere klanttevredenheid

Zorg ervoor dat jouw producten veilig en heel aankomen.

Hightech verpakkingssoftware en automatisering

De verpakkingssoftware van Packsize stuurt instructies naar onze machine in je distributiecentrum die zo precies op tijd een perfect passende doos maakt voor je producten. Geautomatiseerde verpakkingsoplossingen versnellen de productie workflow, zodat bestellingen snel en efficiënt verzonden en bezorgd kunnen worden en het hele proces dus tot grotere klanttevredenheid leidt.

Een man die het touchscreen gebruikt op een verpakkingsmachine van Packsize.
Een afbeelding van een magazijnmedewerker die een lang artikel verpakt met behulp van Packsize-technologie bij Facido.
De aanpak voor het ontwerpen van innovatieve oplossingen en de uitstekende technische en procesmatige kennis van Packsize hebben ons overtuigd. In de toekomst streven we naar een nog hechtere samenwerking.
Ralf Yilmaz
Hoofd Logistiek
,
FACIDO
Lees hun verhaal →
Een foto van perfect passende dozen op een transportband bij CEVA Logistics vóór de definitieve verpakking.
Nu hebben we een perfect passende doos voor elke bestelling, wat resulteert in lagere transportkosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
Mark Romme
Projectmanager
,
CEVA Logistics
Lees hun verhaal →
Een foto van een Atomic eCommerce-bestelling die uit meerdere artikelen bestaat op een transportband voordat deze wordt verpakt met een Packsize-oplossing.
Het team heeft uitstekend werk geleverd: beide tests zijn met 97% beschikbaarheid geslaagd. Wij zijn klaar voor het volgende skiseizoen!
Gabriele Meilinger
Atomic D&T/Warehouse Manager
,
Atomic
Lees hun verhaal →
Een foto van een geautomatiseerde verpakkingsoplossing van Packsize in een fabriek van Culpitt.
We hebben onze krachten gebundeld met Packsize in een uitdagende tijd, toen we de overgang naar e-commerce doormaakten. Dankzij hun focus op partnerschap konden we een flexibele oplossing bedenken die nu én op de lange termijn werkt. De voordelen bleven niet alleen bij een verpakkingsoplossing. Ze bieden betere inzichten in gegevens, integratie met meerdere koeriers en selectiecriteria voor koeriers op basis van het gewicht en de afmetingen van de verpakking. Nu gebruiken we het systeem zelfs voor tijdelijke picklocaties, zo flexibel is het. We hebben niet alleen flink op verpakkingsmateriaal, transport en arbeid bespaard, maar we kunnen klanten nu ook een duurzamer en milieuvriendelijker product aanbieden.
Gary Quinn
Logistics & Customer Technology Directeur
,
Culpitt
Lees hun verhaal →
Een afbeelding van een Packsize EM7 in actie bij DB Schenker.
Het was een absolute eyeopener wat betreft de efficiëntie en waarde die deze oplossing toevoegt aan de supply chain.
Raymond Jansink
Key Account Manager voor Nokia Networks
,
DB Schenker
Lees hun verhaal →
Een foto van de Packsize X7 geautomatiseerde verpakkingsmachine in actie bij Boot Barn.
Ik hoop de relatie tussen Packsize, INDPRO en Boot Barn verder te versterken. We willen deze samenwerking graag voortzetten en samen verder groeien.
Joey Kinnevan
directeur fulfilment
,
Boot Barn
Lees hun verhaal →
Een foto van werknemers die met Packsize-oplossingen werken bij Bongo International.
De implementatie van het Packsize-systeem heeft onze klanten voordelen opgeleverd door het verzendproces te versnellen, de noodzaak aan vulmateriaal te verminderen, elke verpakking op maat te maken en de internationale verzendkosten te verlagen.
Craig Turnbull
CEO
,
Bongo International
Lees hun verhaal →
Een afbeelding van een Packsize EM7 in actie bij DB Schenker.
Het was een absolute eyeopener wat betreft de efficiëntie en waarde die deze oplossing toevoegt aan de supply chain.
Raymond Jansink
Key Account Manager voor Nokia Networks
,
DB Schenker
Lees hun verhaal →

Verbeter je verpakkingsproces met de verpakkingsoplossingen van Packsize

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke analyse van uw verzendproces.