Veelgestelde Vragen

Welke maat dozen kan de apparatuur maken?

De On Demand Packaging®-oplossingen van Packsize zijn ontworpen om aan jouw specifieke verpakkingsvereisten te voldoen. De Packsize Box Library biedt een uitgebreide verzameling oplossingen voor een oneindig aantal maten dozen. Heb je een doos nodig voor een golfbal? Dat kunnen we.Heb je er één nodig voor een golfkar? Dat kunnen we ook.

Hoe werkt de machine?

We plaatsen de machine direct aan de verpakkingslijn. Eindloos golfkarton van Packsize wordt via de achterkant van de machine ingevoerd. Vervolgens wordt het golfkarton gesneden, gevouwen en gemarkeerd volgens de exacte specificaties op basis van de ingevoerde afmetingen. Productafmetingen kunnen handmatig worden ingevoerd, met een scanner of via een bestaand magazijnbeheersysteem (WMS).

Welke verschillende soorten dozen kan deze machine maken?

Eindloos golfkarton kan worden omgevormd tot vrijwel elke soort FEFCO-doos. FEFCO geldt als de internationale standaard voor kartonnen doosontwerpen, met een brede selectie aan modellen.

Wat is de vloeroppervlakte van de machine?

De vloeroppervlakte van onze diverse machines varieert van 4,2 vierkante meter tot 14 vierkante meter.

Hoeveel dozen per dag kan de machine maken?

Dat hangt af van de machine(s) en de dozen die je nodig hebt. Wij ontwerpen op maat gemaakte oplossingen die aan jouw gewenste takttijd voldoen.

Hoe werkt een On Demand Packaging-oplossing?

Wij leveren de apparatuur om dozen te maken tegen minimale of zelfs geen kapitaalkosten, op voorwaarde dat je je ertoe verbindt om eindloos golfkarton van ons te kopen op abonnementsbasis.

Welke ondersteuning bieden jullie?

We hebben een 24/7 hulplijn met regionale clusters van servicemonteurs die technische ondersteuning bieden. De meeste klantvragen worden op afstand telefonisch opgelost. Monteurs kunnen worden uitgezonden vanaf een nabijgelegen locatie.

Onze lijnen zijn geautomatiseerd. Kan jullie machine gelijke tred houden met onze bestaande systemen?

Omdat we maatwerkoplossingen bieden, kunnen we zoveel machines installeren als je nodig hebt om aan jouw behoeften voor snelheid en volume te voldoen.

Hoe lang is de overeenkomst geldig als we besluiten om jullie systeem te gebruiken?

De gemiddelde leveringsovereenkomst duurt in eerste instantie 24 tot 48 maanden met automatische verlenging.

Is er nog iets wat ik moet weten over Packsize?

Ja, Packsize heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de gewaardeerde WorldStar Packaging Award in de verpakkingsindustrie. Onze nominatie voor Smart-size Packaging van Staples won in juni 2013 de AmeriStar-award en later dat jaar de WorldStar-award. Deze onderscheiding is slechts één van de vele voorbeelden die bewijzen dat Packsize's On Demand Packaging de perfecte combinatie is van uitstekende prestaties in de supply chain, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Verbeter je verpakkingsproces met de verpakkingsoplossingen van Packsize

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke analyse van uw verzendproces.