PackNet Cloud Report Software

Krijg inzicht in kartonverbruik, uptime van machines en Overall Equipment Effectiveness met een cloudgebaseerde visualisatietool.
Ontdek hier meer
Gebruiksgemak Productinformatie wordt binnen enkele minuten bijgewerkt
Integratie Werkt naadloos met PackNet Cloud
Nauwkeurigheid Productgegevens waarop je kunt vertrouwen

Wat is Overall Equipment Effectiveness (OEE) en wat heeft dit te maken met rapporten?

In de verzend- en verpakkingsindustrie zijn efficiëntie en kwaliteit cruciaal voor succes. Klanten verwachten dat hun bestellingen op tijd, in goede staat en tegen redelijke kosten worden geleverd. Om deze doelen te bereiken, moeten verzend- en verpakkingsbedrijven hun Overall Equipment Effectiveness (OEE) optimaliseren. Deze maatstaf meet hoe goed ze hun middelen, processen en personeel benutten.

De OEE wordt berekend door drie factoren te vermenigvuldigen: beschikbaarheid, prestaties en kwaliteit. Beschikbaarheid is het percentage van de tijd dat de apparatuur gebruiksklaar is. Prestatie is de verhouding tussen de werkelijke output en de maximaal mogelijke output. Kwaliteit is het percentage producten die aan de specificaties van de klant voldoen. Door deze factoren te verbeteren kunnen verzend- en verpakkingsbedrijven hun OEE verhogen en een voorsprong krijgen op de concurrentie.

Door hun OEE te verbeteren kunnen bedrijven:

  • Afval en uitvaltijd verminderen: Door machinestoringen, insteltijden en inactiviteit tot een minimum te beperken, kunnen bedrijven de hoeveelheid verspild materiaal, energie en arbeid verminderen. Dit helpt ook om vertragingen en boetes voor te late leveringen te voorkomen.
  • Hun productiviteit en winstgevendheid verhogen: Door de output en snelheid van apparatuur te maximaliseren, kunnen bedrijven hun capaciteit en omzet verhogen. Dit helpt ook om de kosten per machine te verlagen en de winstmarge te verbeteren.
  • De kwaliteit en klanttevredenheid verbeteren: Door ervoor te zorgen dat de apparatuur nauwkeurig en consistent is, kunnen bedrijven het aantal defecten en herstelwerk verminderen. Dit helpt ook om aan de verwachtingen van de klant te voldoen of zelfs te overtreffen en om loyaliteit en vertrouwen op te bouwen.

Moderne organisaties moeten de algehele effectiviteit van hun apparatuur optimaliseren om concurrerend te blijven. Packsize biedt een eersteklas rapportagepakket genaamd PackNet Cloud Report, waarmee bedrijven hun OEE-doelen kunnen monitoren en meten.

Hoe werkt PackNet Cloud Report?

PackNet Cloud Report is een online rapportageoplossing die de kracht van big data gebruikt om de productieomgeving te visualiseren. Het biedt inzicht in de productie van karton (of dozen), het gebruik van golfkarton, de beschikbaarheid van machines, afvalpercentages en nog veel meer. Het biedt ook eenvoudige toegang tot de ruwe data die deze visualisaties mogelijk maken.

Onze rapportageoplossing is een veilige cloudgebaseerde software waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens.

Waarom zou je PackNet Cloud Report gebruiken in plaats van andere rapportage oplossingen?

PackNet Cloud Report is robuust, veilig, flexibel en snel. Desondanks vraagt een situatie soms om een rapport op maat. Daarom zorgen we ervoor dat onze klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun ruwe data.

We willen je helpen om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werken. Met PackNet Cloud Report kun je je gegevens exporteren en deze gebruiken om vragen te beantwoorden die belangrijk zijn voor jouw situatie.

Hoe koop ik PackNet Report?

Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op en boek een demo. We laten zien wat er allemaal mogelijk is met onze geavanceerde rapportagesoftware in de PackNet Cloud.