6 mei 2024

Packsize Chief Executive Officer Rod Gallaway kondigt pensioen aan

Het bedrijf benoemt David Lockwood tot CEO.

SALT LAKE CITY, 6 mei 2024 - Packsize®, de leider op het gebied van duurzame, on-demand verpakkingen op maat, heeft vandaag het pensioen van Chief Executive Officer Rod Gallaway aangekondigd. David Lockwood, momenteel uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur van Packsize, heeft de rol van CEO op zich genomen. Op verzoek van de raad van bestuur heeft Rod Gallaway ermee ingestemd om als senior consultant bij het bedrijf verder te gaan.

Rod kwam in 2017 bij Packsize als Executive Vice President en werd in 2021 benoemd tot CEO.  Tijdens Rod's periode als CEO groeide de omzet van het bedrijf met meer dan 50 procent. Hij leidde de ontwikkeling van de volgende generatie geautomatiseerde verpakkingsmachines, waaronder de X5® en X7®.  Rod bouwde sterke relaties op met de grootste klanten van het bedrijf en speelde een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de 24/7 klantenservice cultuur van het bedrijf. Als CEO heeft Rod Packsize tot wereldleider gemaakt op het gebied van geautomatiseerde verpakkingen op maat.  

"Het is een beloning geweest om Packsize te zien groeien en volwassen te zien worden qua teamleden, klanten en producten.  Als je het einde van je carrière nadert, besef je hoe bijzonder het is om deel uit te maken van een missiegericht bedrijf dat de planeet echt helpt," aldus Rod Gallaway. "Dankzij onze innovatieve cultuur kan Packsize grote problemen oplossen. Het is van fundamenteel belang voor wie we zijn.  Ik heb er alle vertrouwen in dat David en de rest van het team die cultuur zullen voortzetten en nieuwe hoogten zullen bereiken.  Ook nu ik me in een andere rol ga richten op het ondersteunen van David en het team, blijf ik nog steeds even enthousiast over de toekomst van Packsize.  Dank aan de medewerkers, klanten en partners van Packsize voor alle steun."

Lockwood: "Rod is al meer dan drie decennia senior leidinggevende en thought leader op het gebied van magazijnautomatisering en wereldwijde supply chains. Vanaf zijn tijd als senior leidinggevende bij Staples tot CEO van Packsize wordt hij gerespecteerd en bewonderd door collega's en iedereen in onze branche.  Packsize heeft het grote geluk gehad om Rod als CEO te hebben, en we zijn dankbaar dat hij bij ons blijft in een adviserende rol."

Joel Peterson, huidig lid van de raad van bestuur van Packsize en voormalig voorzitter van de raad van bestuur: "Packsize heeft veel baat gehad bij Rods leiderschap in alle facetten van ons bedrijf. Rods brede kennis en ervaring in alle facetten van ons bedrijf blijven Packsize in de komende jaren helpen, terwijl hij samen met David toonaangevende geautomatiseerde verpakkingsoplossingen levert aan onze klanten."

Lockwood is sinds 2023 lid van de raad van bestuur van Packsize en heeft meer dan dertig jaar ervaring in het bedrijfsleven, de academische wereld en de overheid.  Van 2012 tot en met 2018 was hij CEO van Energy Solutions (NYSE: ES), een milieudiensten bedrijf dat gevestigd is in Utah, en uitvoerend voorzitter van 2019 tot en met 2021. 

Vóór Energy Solutions was Lockwood voorzitter en CEO van Liberate Technologies (NASDAQ: LBRT), een leverancier van software en hardware aan de telecommunicatie-industrie, en CEO van Intertrust (NASDAQ: ITRU), een technologiebedrijf voor het beheer van digitale rechten.   Voordat hij bij Liberate Technologies en Intertrust kwam, was hij Managing Director bij Goldman Sachs, een financiële dienstverlener.  

Lockwood was lid van de raad van bestuur van meer dan twintig publieke en private bedrijven, waaronder als Steinway Musical Instruments en Forbes. Hij was ook lid van USTAR, het Utah Science, Technology, and Research Initiative. Hij was docent aan de faculteit van de Graduate School of Business van Stanford University. Van 2019 tot 2021 was hij senior adviseur van de Amerikaanse minister van Energie.

Lockwood: "Ik kijk ernaar uit om met iedereen bij Packsize samen te werken om de levering van onze kosteneffectieve, duurzame verpakkingsoplossingen uit te breiden. De behoefte aan verpakkingsoplossingen die de gezondheid van onze planeet beschermen is nog nooit zo groot geweest."

Over Packsize 
Packsize transformeert de manier waarop bedrijven en hun klanten verpakkingen ervaren, van inpakken tot uitpakken. Sinds de introductie van Right-Sized Packaging on Demand in 2002 is Packsize uitgegroeid tot een erkend leider in de supply chain en duurzame verpakkingsindustrie in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Als partner en vertrouwd adviseur ontgrendelt Packsize het verborgen potentieel in de supply chain van zijn klanten en ontwerpen we op maat gemaakte verpakkingsprocessen die rekening houden met elk aspect: van de magazijnvloer tot de handen van de consument. Packsize vernieuwt de verpakkingsindustrie en versnelt de overgang naar een duurzamere toekomst. Volg Packsize op LinkedIn.

Read Article