6 december 2023

Packsize is bekroond met de Top Software & Tech Award 2023

PRIJS VOOR DE BESTE SOFTWARE- EN TECHNOLOGIEOPLOSSINGEN VOOR DE SUPPLY CHAIN

SALT LAKE CITY, 6 december 2023 /PRNewswire/ -- Vandaag kondigde Packsize®, marktleider op het gebied van duurzame, op maat gemaakte On-Demand Packaging, aan de 2023 Top Software & Tech Award van Food Logistics and Supply & Demand Chain Executive te hebben gewonnen voor zijn X5®-oplossing, 's werelds eerste volautomatische dozenopzetmachine en het meest geavanceerde, flexibele, efficiënte en duurzame platform voor de e-commercesector. De prijs belicht de beste software- en technologieoplossingen in de logistieke sector voor de categorie magazijnautomatisering.

"We zijn enorm vereerd om door Food Logistics and Supply & Demand Chain Executive te worden erkend," zegt Rod Gallaway, CEO van Packsize. "We geloven dat we bedrijven moeten helpen om hun verpakkingen nauwkeuring op maat te maken, waardoor afval wordt geminimaliseerd en besparingen worden gemaximaliseerd. De X5 is meer dan alleen een oplossing; het is een bewijs van onze toewijding aan een slimmere, duurzamere toekomst voor industrieën over de hele wereld."

De X5-oplossing produceert kant-en-klare, op maat gemaakte dozen met een ongekend hoge snelheid, waardoor e-commercebedrijven en fabrikanten veel beter aan de behoeften van klanten kunnen voldoen. De automatische verpakkingssystemen van Packsize kunnen in slechts 3,5 seconden de juiste maat doos maken, verpakken, scannen, labelen en verzenden. Dit zorgt voor snelle en betrouwbare resultaten waarmee bedrijven zonder vertragingen aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen. Net als alle andere Packsize-oplossingen vermindert de X5 verpakkingsafval door te grote dozen, opvulmateriaal zoals plastic luchtkussens en transportuitstoot, en verbetert het de algehele ervaring van de eindklant. Door dozen op maat te maken, kunnen bedrijven hun kosten en milieu-impact verlagen door minder golfkarton te gebruiken en tegelijkertijd de pakketlogistiek verbeteren doordat er 33% meer dozen in vrachtwagens en bestelauto's passen.

"Van robotica en magazijnautomatisering tot inkoop- en ERP-software, WMS, TMS en oplossingen voor inzichten in de supply chain: de sector voor supply chain-software en -technologie blijft groeien. Deze oplossingen (en nog veel meer) zijn ontworpen om de supply chain en logistiek te stroomlijnen, optimaliseren en innoveren door middel van nieuwe technologieën," zegt Marina Mayer, hoofdredacteur van Food Logistics en Supply & Demand Chain Executive.

Food Logistics is de enige publicatie die zich uitsluitend richt op de mondiale logistiek voor koude voedingsmiddelen. Supply & Demand Chain Executive is de enige publicatie die zich bezighoudt met de volledige mondiale supply chain. Deze prijs omvatte twee hoofdcategorieën (kleine bedrijven <$ 50 miljoen en grote bedrijven >$ 49 miljoen) en vijf subcategorieën binnen elke hoofdcategorie: inkoop-/ERP-software, WMS/TMS-software, magazijnautomatisering, robotica en oplossingen voor inzicht in de supply chain.

Ga naar https://foodl.me/39lje2 om de volledige lijst met winnaars te bekijken.

Over Packsize
Packsize transformeert de manier waarop bedrijven en hun klanten verpakkingen ervaren, van inpakken tot uitpakken. Sinds de introductie van Right-Sized Packaging on Demand in 2002 is Packsize uitgegroeid tot een erkend leider in de supply chain en duurzame verpakkingsindustrie in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Als partner en vertrouwd adviseur ontgrendelt Packsize het verborgen potentieel in de supply chain van zijn klanten en ontwerpen we op maat gemaakte verpakkingsprocessen die rekening houden met elk aspect: van de magazijnvloer tot de handen van de consument. Packsize vernieuwt de verpakkingsindustrie en versnelt de overgang naar een duurzamere toekomst. Volg Packsize op LinkedIn.

Over Food Logistics en Supply & Demand Chain Executive
Food Logistics bereikt meer dan 26.000 logistieke leidinggevenden in de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie, waaronder in de voedingsmiddelensector (telers, producenten, fabrikanten, groothandels en supermarkten) en de logistiek (transport, opslag, distributie, software en technologie) die een gedeelde interesse hebben in de operationele en zakelijke aspecten van de wereldwijde supply chain voor koude voedingsmiddelen. Supply & Demand Chain Executive is de enige publicatie voor de volledige wereldwijde supply chain, die zich richt op vrachtvervoer, magazijnen, verpakking, inkoop, risicobeheer, professionele ontwikkeling en meer. Food Logistics en Supply & Demand Chain Executiv exploiteren ook SCN Summit en Vrouwen in Supply Chain Forum. Ga naar www.FoodLogistics.com en www.SDCExec.com voor meer informatie.

Read Article