11 december 2023

De Packsize X5® is uitgeroepen door Material Handling Product nieuws 2023 tot Readers' Choice product van het jaar

PACKSIZE ERKEND VOOR INNOVATIES IN MATERIAALVERWERKINGSSYSTEMEN EN -APPARATUUR VOOR PRODUCTIE, DISTRIBUTIECENTRA EN MAGAZIJNEN

SALT LAKE CITY, Dec. 11, 2023 -- Packsize®, the market leader in sustainable, right-sized, on-demand packaging, announced it has been awarded a recipient of the 2023 Products of the Year Readers' Choice for Packaging and Pallets from Material Handling Product News and MaterialHandling247.com. The award is for the X5® solution – the world's first fully-automated erected box system and the most advanced, flexible, efficient and sustainable platform available for the e-commerce industry.

"Het is een eer om erkend te worden voor onze toewijding aan innovatie, duurzaamheid en het ondersteunen van bedrijven in een continu veranderend landschap," aldus Rod Galloway, CEO van Packsize. "De X5 en de geavanceerde technologie die wordt gebruikt om onze verpakkingsautomatiseringssystemen te besturen, zijn een bewijs van onze toewijding om verpakkingsefficiëntie opnieuw vorm te geven." We zijn enorm dankbaar aan lezers van Material Handling Product News en MaterialHandling247.com voor deze prijs en ons getalenteerde team, partners en klanten die ons deze onderscheiding hebben bezorgd."

De X5-oplossing produceert kant-en-klare, op maat gemaakte dozen met een ongekend hoge snelheid, waardoor e-commercebedrijven en fabrikanten veel beter aan de behoeften van klanten kunnen voldoen. De automatische verpakkingssystemen van Packsize kunnen in slechts 3,5 seconden de juiste maat doos maken, verpakken, scannen, labelen en verzenden. Dit zorgt voor snelle en betrouwbare resultaten waarmee bedrijven zonder vertragingen aan de eisen van hun klanten kunnen voldoen. Net als alle andere Packsize-oplossingen vermindert de X5 verpakkingsafval door te grote dozen, opvulmateriaal zoals plastic luchtkussens en transportuitstoot, en verbetert het de algehele ervaring van de eindklant. Door dozen op maat te maken, kunnen bedrijven hun kosten en milieu-impact verlagen door minder golfkarton te gebruiken en tegelijkertijd de pakketlogistiek verbeteren doordat er 33% meer dozen in vrachtwagens en bestelauto's passen.

Deze onderscheiding wordt toegekend aan bedrijven die hebben bijgedragen aan de vooruitgang op het gebied van materiaalverwerkingssystemen en -apparatuur binnen de productie, distributiecentra en magazijnen. De winnaars werden door lezers gekozen met meer dan 5.500 stemmen.

Over Packsize
Packsize transformeert de manier waarop bedrijven en hun klanten verpakkingen ervaren, van inpakken tot uitpakken. Sinds de introductie van Right-Sized Packaging on Demand in 2002 is Packsize uitgegroeid tot een erkend leider in de supply chain en duurzame verpakkingsindustrie in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Als partner en vertrouwd adviseur ontgrendelt Packsize het verborgen potentieel in de supply chain van zijn klanten en ontwerpen we op maat gemaakte verpakkingsprocessen die rekening houden met elk aspect: van de magazijnvloer tot de handen van de consument. Packsize vernieuwt de verpakkingsindustrie en versnelt de overgang naar een duurzamere toekomst. Volg Packsize op LinkedIn.

Read Article